USKOK preuzeo postupanje protiv Andreja Plenkovića zbog kaznenog djela puštanja ilegalnih migranata u Republiku Hrvatsku

USKOK PREUZEO POSTUPANJE PROTIV ANDREJA PLENKOVIĆA ZBOG KAZNENOG DJELA PUŠTANJA ILEGALNIH MIGRANATA U RH ! Ured za suzbijanje organiziranog kriminaliteta preuzeo je odlukom KR-DO-489-2024 postupanje protiv Andreja Plenkovića zbog više kaznenih djela sa ciljem poticanja i omogućivanja ILEGALNIH MIGRACIJA u RH - kaznenog djela PROTUZAKONITOG ULAŽENJA , KRETANJA I BORAVKA U RH , drugoj članici EU ili potpisnici Schengenskog sporazuma iz članka 326 st. 1 Kaznenog zakona RH , što je činio KAZNENIM DJELOM zlouporabom ovlasti članak iz članka 291, st. 1 , KAZNENOG ZAKONA RH!

Želimo vjerovati da je ovo početak istinskog djelovanja pravne države te da će USKOK u hitnom postupku sankcionirati i zaustaviti Andreja Plenkovića i njegove pomagače u sustavnom useljavanju ilegalnih migranata u Republiku Hrvatsku kršenjem Zakona o nadzoru državne granice.
Ponavljamo istinu. Istinu koja je jednostavna i vrlo lako provjerljiva:
1. Hrvatska policija ne štititi hrvatske državne granice.
2. Hrvatska policija ilegalne migrante ne zaustavlja na hrvatskim granicama niti ih kažnjava.
3. Hrvatska policija ilegalnim migrantima daje azil odmah po ilegalnom ulasku u RH, bez ikakve sigurnosne provjere.
4. Hrvatska policija uopće ne utvrđuje identitet ilegalnih migranata i sigurnosno ne provjerava te mlade vojno sposobne muškarce, niti im zna točan identitet, niti zna tko od njih ima terorističku prošlost, tko su članovi ISILA, AL QUAIDE!
5. Hrvatska policija uhićuje krijumčare migranata, ali pušta sve migrante koje su ti krijumčari krijumčarili!
Od dana objave kaznene prijave protiv Andreja Plenkovića desetine tisuća građana već su podržali našu prijavu.
Pozivamo sve da iz dana u dan pratite našu web stranicu stopmigrantskojinvaziji.com na kojoj će biti dostupne sve potrebne informacije!
Sa svoje strane poduzimamo i tek ćemo, u danima koji slijede, poduzeti sve potrebne mjere da ovo zlo koje potiče i provodi Plenković i njegovi pomagači na štetu svih građana RH zaustavimo.
Za Domovinski pokret
Josip Dabro
Glavni tajnik